https://calculus.rs/v.aspx?uid=43029a41-beaf-412f-9f1b-c002c113d373

Dizajn i izrada Web Shopa uz integraciju sa Calculus-om

Dizajn i Izrada Web shop sajtova uz integraciju sa Calculus poslovnim sistemom

Učinite vašu prodajnu ponudu dostupniju postojećim i potencijalnim kupcima, saradnicima i partnerima.

Potreban Vam je Web shop? Želite da pokrenete online prodaju ili Imate već online prodavnicu/web shop sajt i želite da ga integrišete sa Calculus poslovnim sistemom?

Izradite dobar web shop integrisan sa Calculus poslovnim sistemom i učinite vašu ponudu dostupniju na online tržištu. Integrišite online prodavnicu sa Calculus poslovnim sistemom i automatizujte prodajni proces.

Dizajn i Izrada online prodavnice i web shop sajta u integraciji sa Calculusom


U partnerstvu sa kompanijom Calculus, Yard Group nudi izradu web shop sajtova uz rešenje za integraciju Web shop-a sa Calculus sitemom za automatizaciju poslovanja i prodaje.

Rešenje integracija (automatizacije) prodaje zasniva se na izradi Web shop sajta prema potrebama klijenta i povezivanju web shop-a sa Calculusom kao softverskim rešenjem – Yard Group „Middleware“ gde se definisanjem potreba izrađuje plan stepena automatizacije prodajnog procesa.


Zbog čega nas najčešće angažujete:

  • Šifre/Ime/Opis/Cena/Tip/Slika (povezivanje sa galerijom) artikla
  • Uvoz izvoz, ažuriranje proizvoda
  • Status artikala (rasteri i magacin)/Regulisanje količine proizvoda na stanju
  • Kreiranje fakture/Automatska sinhronizacija na X sati
  • Regulisanje ulazne cene i popusti
  • Eksport podataka za druge platforme (kao za e-ponudu).
  • Automatsko ažuriranje u poslovnom/knjigovodstvenom programu
  • Automatska sinhronizacija baze na X sati
  • Kreiranje izveštaja
  • Sutomatizacija distribucije…itd

Prema različitim potrebama, industriji, poslovnim oblastima, stepenu potrebne automatizacije i ostalim ključnim parametrima, Yard Group pruža široku ponudu dizajna i izrade web shop sajtova i integracije sa Calculus-om kroz nekoliko paketa.

U pakete su uključeni: web dizajn, izrada sajta, prilagođavanje Middleware softvera i implementacija rešenja za integraciju web shopa sa Calculusom.

Održavanje i razvoj

Uz izradu web shopa i integraciju sa Calculusom, Yard Group nudi i održavanje i dalji razvoj sistema kroz različite paketa prilagođene potrebama i poslovnim planovima klijenata.

Vrste eCommerce platformi u našoj ponudi

U saradnji sa timom Calculus formirali smo rešenje za integraciju svih vrsta eCommerce platformi sa Calculsu poslovnm sistemom: WooCommerce, Prestashop, Magento, Shopify.


Dodatne mogućnosti i ponude:

SEO kao Optimizacija web shop-a za pretraživače, prvenstveno za Google pretraživač i usluga SEO kampanja za rangiranje web shop ponude na željenim poziijama u Google pretragama jedan je od važnijih usluga za pravilan proces transformacije modela prodaje kao puta ka unapređenju i povećanje prodaje.

Promotivne kampanje:

Ukoliko imate plan da izvršite dodatnu promociju plaćenim kampanjama ili kampanjama na društvenim mrežama, javnim oglasnim mestima ili drugim kanalima oglašavanja, naš tim koji čine dizajneri u web i grafičkom dizajnu, omogućava vam da dobro uradite brending i kreirate efektne vizuelne poruke i oglasne materijale.


Sve o Yard Group rešenjima za izradu i automatizaciju online prodavnica pogledajte OVDE:

Pošaljite upit: office@yard.rs

Yard.rsYard.rs Calculus - Yard.rs