O nama

Preduzeće "Calculus" osnovano je 2004. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje grupe stručnjaka u oblasti izrade poslovnih i informacionih sistema, finansija i knjigovodstva.

U kompaniji je zaposleno 20 ljudi, a zajedno sa partnerskom i zastupničkom mrežom, preko 50 stručnjaka sarađuje na razvijanju i usavršavanju nešeg ERP-a. Saradnja sa preko 1500 preduzeća različitih delatnosti usavršila je naš kadar, tako da posedujemo stručnjake za sve oblasti poslovanja naših partnera i garant su kvaliteta naših rešenja. Najzastupljeniji smo na teritoriji Srbije ali polako osvajamo i tržišta u regionu kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija, ...

Među korisnicima naših usluga nalaze se mala, srednja i velika preduzeća, različite strukture vlasništva i različitih delatnosti. Veliki broj kompanija nam je lojalan već nekoliko generacija Calculus softvera. Na prvom mestu nam je obaveza da opravdamo njihovo poverenje i zaslužimo Vaše.

Kompletnost usluge korisnicima upotpunjujemo projektovanjem, izradom i uvođenjem poslovnog softvera, povezivanjem sa softverskim rešenjima drugih proizvođača i pružanjem usluga iz oblasti finansija i knjigovodstva čime unapređujemo svoje i poslovanje naših partnera.