https://calculus.rs/erp-calculus.aspx

ERP Calculus 12

Dobar poslovni softver će Vam biti od pomoći, ERP Calculus 12 će Vas učiniti uspešnim!

Šta ERP Calculus 12 želi da postigne za Vas?

ERP Calculus 12 prvenstveno ima za cilj da reši probleme širom preduzeća, a ne problem samo jednog odeljenja ili poslovnice. Cilj mu je da poboljša efikasnost preduzeća unapređenjem poslovne logike. To postiže automatizacijom svih poslovnih procesa iz kojih u centralnu bazu podataka skladišti i obrađuje obimne i složene skupove podataka. Svet ERP Calculus 12 softvera je složen, ali iako složen nije komplikovan za rad jer naš tim razvija po prirodi posla kompleksno softversko rešenje a ipak lako i jednostavno za korišćenje.

ERP Calculus 12 se poput softverske "hobotnice" konfiguriše prema vašim potrebama a ne obrnuto i to u skladu sa vašim zahtevima i prema poslovnoj "vertikali" u kojoj poslujete, odnosno privređujete. Na osnovu postavljenih zahteva naši stručnjaci konfigurišu ERP Calculus 12 softver i na taj način daju pravo rešenje koje će zadovoljiti zahteve različitih timova (sektora) unutar Vaše organizacije.

Složenost konfiguracije Calculus 12 ERP-a proizilazi iz složenih potreba vašeg preduzeća. Da bi vam predočili ovu sliku, evo samo nekoliko primera zahteva koji vode do kreiranja kompleksne platformske infrastrukture koja čini ERP Calculus 12 kompleksim i snažnim softverom.

Calculus korisnički interfejs

 • Obezbedili smo prevod za više jezika
 • Lokalizaciju za različite oblasti (npr. valute, datumi, područja, itd.)
 • Približili korisniku izuzetno kompleksne upite (prilagođena polja, sačuvani upiti, itd.)

Prilagodljivost/proširivost

 • Lako dodavanje prilagođenih atributa, objekata (npr. svojstva, osobine, test formule, itd.)
 • Interne modifikacije van funkcionalnosti standardnog okvira npr. poslovnih procesa
 • Intuitivno modifikovanje izgleda i osećaja za personalizaciju od strane krajnjih korisnika
 • Ispunjavanje potreba za vertikalizacijom (npr. specifičnost industrije)

Operativnost

 • Visoka dostupnost tehničke podrške (za neplanirane zastoje i sl.)
 • Zahtevi za performansama za veliku količinu podataka, kašnjenje, propusnost, itd.

Funkcionalnost

 • Kompleksne sigurnosne potrebe (korisnici, uloge, prava pristupa, itd.)
 • Neograničena organizaciona struktura (npr. poslovne jedinice, poslovnice, itd.)
 • Rukovanje greškama i kompenzacija za povratne poslovne procese

Pored toga, postoji nekoliko dodatnih faktora koje treba uzeti u obzir:

Integracija

ERP Calculus 12 ne živi na ostrvu i integracija sa drugim sistemima u eri digitalne transformacije je uvek prisutna. Te integracije su inherentno složene zbog prirode povezivanja heterogenih aplikacija sa različitim modelima podataka, granularnosti, kardinalnosti, semantike i protokola.

Standardi

ERP Calculus 12 sve API-je na nivou inegrisane platforme pokreće sa interfejsima prilagođenim korisniku koji su uključeni u različite implementacije, npr. Moj e-Račun. Koristi napredne tehnologije bazirane na standardima Veb servisa, npr. Veb servisi NBS. Ovi standardi su usmereni ka zadovoljenju zahteva svih učesnika koji su stvorili te standarde.

Konfigurabilnost

ERP Calculus 12 je konfigurabilno softversko rešenje (nasuprot prilagođenim softverskim rešenjima) i omogućuje da se korisniku isporuči sva funkcionalnost, ali uz to pruža jednostavan pristup, bez programiranja i pravljenju promena u softveru, osim razume se, onih promena koje unapređuju poslovanje. To omogućuje poslovnim korisnicima da samostalno upravljaju procesima koje žele da konfigurišu, a da se ne pretvore u programere.

Umesto zaključka

ERP Calculus 12 olakšava život vašim zaposlenima i pomaže im da brže urade svoj posao bez dugog treninga, plus generiše pozitivne emocije i inspiriše, dok istovremeno naš tim tehničke podrške neguje sve Calculus korisnike sa puno uvažavanja i posvećenosti.